topal 

kapat
  1. yürümekte zorlanan, bir ayağı veya bacağı diğer bacağından kısa olduğu için aksayarak yürüyen kişi.
    (asiti kaçmış kola, 02.05.2006 20:15)
  2. bir oguz yilmaz şaheseri.tek ayak üstünde sekerek oynanması gerekir.

seni gidi topal
    seni hain topal
    bu gece de burda kal
    (dukur, 25.07.2006 01:01)
  3. ismine yakışır aksak ritme sahip insanın içini kaynatan eser.

çetin akdeniz'den erdal erzincan'a
    mehmet demirtaş'dan oğuz yılmaz'a kadar sayısız sanatçı kendi yorumu ile seslendirmiştir. genelde sözler birbirinden az çok farklılık gösterir.
    (grup vitamin, 02.07.2007 16:56)
  4. buy ball
    (alligator, 02.07.2007 17:02)
  5. Burdur yöresi oyun havası.
    (emperor, 09.12.2007 00:41)
  6. org ile super bir sekli calinmis olan ankara yoresine ait bir parca.

http://www.youtube.com/watch?v=Lmmpnx3ocrY +
    (installer, 11.01.2008 05:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yazarlarin aslinda demek istedikleri » omer hayyam » nvidia geforce 8800 gt » 6 mayis 2008 denizleri aniyoruz zirvesi » akka antedon garden hotels » dikkat cekmek isteyen yazar » ovul » radioheadbanger » kumar yuzunden her gun terso » murt » sozumu tutamadim » youtube un turkiyeyi engellemesi » josh holloway in gamzesi » mazi » renkhaber com » sabri sarioglu na ac milan in kanca atmasi » lover » yeni yazi » street fighter karakterlerinin yaslilik ugraslari » kayserispor un uefa ya gitmesi » cd romdaki iki tus » insanlari alt alta okumak » erkekler ne ister » yebko » gri ekran » hic eksi oy almamis entry » meksikaliyarimekmek » gecede 60 kere cinsel iliskiye girmek » 5754 sayili kanun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa