topac dansi 

kapat
  1. çıkış yeri italya'nın milano kentin de capitiyonante bardır. fan clup üne üye olmak için en önemli unsur yakışıklı ve karizmatik olmaktır. beyoğlunda her cumartesi buluşan gurup bu dansı gerçekleştirerek etrafına eğlenceleri dakikalar yaşatıyorlar ve eğlencenin doruklarına ulaşıyorlar.

sözlük üyeleri şimdilik kuntayi kinteleyen adam, fatal, tucimania, koko ve beraent ile sınırlıdır.
    #2706537 (kuntayi kinteleyen adam, 17.12.2007 11:37)
  2. futbolda baraj kurur halde iken -ellerinle namüsait yerlerini koruyarak- zıp zıp zıplayıp, etrafında dönüp, diğer kişilere omuz atarak oynanan bir tür oyun.
    yav arkadaş! ben böyle zevkli bişey görmedim. gülmekten insanın sesi kısılır mı ya? kısıldı kısıldı...
    (bkz: pogomsu)
    #2706682 (BerAent, 17.12.2007 12:44)
  3. koko gibi bir duayen eşliğinde yapılmadığı sürece hiçbir anlamı olmayan dans... *
    #3404545 (fatal, 16.05.2008 15:12)
  4. bir nevi "soft pogo".. "

nabıyoruz, nabıyoruz?.. zıpLıyoruz, zıpLıyoruz!!!"
    #3404559 (Tucimania, 16.05.2008 15:17)
  5. en az iki -iri kıyım olması önerilen- adamın etrafında dönmek suretiyle birbirine hunharca çarpması sonucu ortaya çıkan süper eğlenceli, insana aralarına girme isteği uyandırıp ezilirim korkusuyla vazgeçiren, kaptırınca kayış koparan cinsten etnik bir dans çeşidi.
    #3405781 (titania, 16.05.2008 20:09)
  6. (bkz: beyblade)
    #3405801 (back 2 dark side, 16.05.2008 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

topac dansi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. topac dansi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu topac dansi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iki genc kiz » basri baba » allah akil fikir uclusu » minicik » faul yapilan futbolcu karizmasi » fanatik » resistance » kemah » 19 agustos 2008 arjantin brezilya maci » gangsters organized crime a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games