topa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. topa abanmak
  2. topa girmek
  3. topa basmak yok ama
  4. o topa ne oldu
  5. topa kic atmak
  6. topa girmemek
  7. topa tutmak
  8. topa faul
  9. topa yukseklik kazandirmak
  10. rustu topa cikti ve gol

© 2008 - uludağ sözlük

topa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. topa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu topa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» masturbasyon » carry on my wayward son » henna » hamit el sabah » deniz harp okulu » ben ve yalnizlik » eksik » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » yandan cevap » nissan qashqai » diablo 3 » cbc » ilana yahav » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » surrealizm manifestosu » cetvelle penisin boyunu olcmek » tegetsel konusma » scurtel » bu iste bizim borumuz oter » bas agrisi » sevmek mi » bettyboo » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » fantom ekstremidite » frank gambale » pkk » ne olacak bu sagin kompleksi