topa vuruldugu an durdurmak 

kapat

1. ülkemdeki pzar ve pazartesi gecelerinin spor programlarının olmazsa olmaz repliğidir. programı sunması için görevli çakal spiker ile, yılların getirdiği rüşvetten götü göbeği kat kat olmuş, enseden bakınca yanağı görülen eski hakem konukların tercihen "uğur" adlı görüntü yönetmenine sesleniş cümlesidir.

s: spiker
    h: eski hakem
    u: görüntü yönetmeni uğur

s: hocam bu hafta yine birbirinden zevkli mücadeleler izledik.

u: (iç ses)yalan a.q. her haftaki gibi turkcell super lig yine nal toplamıştır halbuki kalite açısından.

h: evet şinasi, valla az önce saraçoğlu'ndaydım yine kemik sesleri geldi, valla tekmeye kafa atan mı istersin, kendini taça atan mı?

s: evet hocam istersn önce o maçla başlayalım, evet oynatalım uğur.

u: (iç ses) fesuphanallah, başladık yine.

---------görüntü gelmeye başlamıştır------

s: evet hocam . çok tartışmalı bir pozisyon yine, hakem bu golü ofsayt diye vermedi. ne diyorsun?

u : (iç ses) ulan 25 metre ofsayt kim neyi tartışıyor, masal a.q. habire her hafta masal. anlatın bakalım.

h: evet şinasi, ben tribünden ofsayt gibi gördüm, bakalım tekrar bir izleyelim. oynat uğurcuğum.

u: (iç ses) tribünden öyle görmüşmüş...gözüne gözlük, göt.....tövbe tövbe... al bir daha iz bakalım ofsayt 25 metre mi 26 metre mi?

h: dur, uğur topa vurulduğu an durdur... evet hocam hakem doğru karar vermiş, zaten ben de tribünden öyle gördüm.

u: (iç ses) yalancı pezev...ulan fenerbahçe stadında senin oturduğun tribünde her koltukta maç yayınını veren ekranlar var...tribünden görmüşmüş...

sadet; az daha okuyun, görüntü yönetmeni olmayın.
    #1433727 (scooby doo, 20.03.2007 19:46 ~ 19:51)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

topa vuruldugu an durdurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. topa vuruldugu an durdurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu topa vuruldugu an durdurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about topa vuruldugu an durdurmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.