top play 

1. 2000 yılı erkek tay deneme kosusu galibi olan ingiliz atı. yarış hayatı çok kısa sürmüştü, kum-çim ayırdetmeyen bu safkanın...

sahibi: n.serpil ataman
    orjin: playboy 1-topless
    #1633809 (grand ekinoks, 12.05.2007 03:08)

© 2008 - uludağ sözlük

top play başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. top play ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu top play nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jigga » sadece sevdim » haber sitelerinin ayni fotografi 2 3 kere koymasi » sizi bir yerde gordum cok begendim » ortama gore degisen anne yorumlari » stanimir stoilov » lost » charles bukowski » milram » balikci avlayan sazan » aktutun karakoluna golf sahasi dikmek » turkiye deki black metalcinin cami yakma girisimi » yazarlarin tek cumleyle hayata serzenisleri » f4 phantom » arka libero » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gotunden uydurmak » her rockciya metalciye satainst diyen dallamalar » mavi balina » yjm308 » hallowed be thy name » mirage tank » tunus caddesinde otostop cekmek » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » tanri ya inanmiyorum ama bir guc olmali » hobbitlerle basketbol oynayan ezik elf » ev arkadasinin polat alemdar olmasi » yaratici kufurler » aldatan karisini affeden erkek » kiyamet kopsa da yarim kalan nikahi bitiriniz » kalpsiz adam