top oynarken dizini yaralamak 

kapat
  1. Her türk erkeğinin çocukluk yıllarında başına gelen, pantalonun yırtılması ve bir de üzerine ebeveynlerden fırça yenilmesi ile sonuçalanan vaka
    #1058293 (bartimaeus, 26.12.2006 11:31)
  2. annenin hıçmına ugramaktır.
    #1058297 (LocK, 26.12.2006 11:32)
  3. (bkz: top oynarken klasörü yaralamak)
    #1172843 (thedewil, 18.01.2007 17:21)
  4. vücudun en hareketli kısımlarından biri diz olduğu için iyileşme süreci uzun bir yaralanmadır. ve fakat kabuk bağlayan yarayı yüzmek pek bir keyiflidir.
    #1172855 (unusual suspect, 18.01.2007 17:25)
  5. entry girenlerin cinsiyetini ele veren başlık.özellikle maç,halı sahada oynanıyorsa çok daha şiddetli can yakan,öngörülebilir kaza.
    #1172959 (derin mavi, 18.01.2007 17:50)

© 2008 - uludağ sözlük

top oynarken dizini yaralamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. top oynarken dizini yaralamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu top oynarken dizini yaralamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dakianus antik kenti » thug life nigga » mardan palas » cunning stunts » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » axxo » anton putsilo » birbirine benzeyen unluler » moderasyonla konustum haberler iyi » rosario to vampire capu2 » cok yorgunum » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » sigarayi birakmak » dev genc » muz kokulu sampuan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlarin gezmeye bayilmasi » eshab ul kehf » sadus » gundelik hayat teorileri » arka mahalle » tanriya acik mektup » sagopa dan baskasini tanimam abi » adam olacak cocuk » fausto zonaro » salvarli et » seni her gordugumde » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » agla sevgili yurdum agla » dindarlari anlayamamak » maddi hasar