top kosturmak 

kapat
  1. genelde yaşı kemale ermiş insanların "futbol oynamak" anlamında kullandıkları sözcükler öbeğidir.ama çok benimsenmiş bir kalıp olduğundan maç spikerlerinin ağzında ve spor gazetelerinin puntolarında da bu kalıpla karşılaşmak mümkündür..
    #552782 (intensivecare, 18.08.2006 10:52)
  2. göze kestirilen ibneleri ibreti alem için kovalamak.
    #1703845 (deatly, 30.05.2007 12:03)
  3. (bkz: omer urundul stili konu$ma kilavuzu)
    #3928739 (vanti lator, 07.09.2008 05:02)
  4. *koşturmak : koşma edimini yaptırmak.

tanım : topa koşma edimi yaptırmak.

sonuç : türkçeyi s.kmeyin. *
    #3928788 (wavenville, 07.09.2008 05:36)

© 2008 - uludağ sözlük

top kosturmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. top kosturmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu top kosturmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sirraid » for the girl » death race » dogubayazit » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » atilla birkiye » heroes » monday bloody monday » eksi oy almak » mottoman » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » alternatif prezervatif isimleri » sozlukteki erzurumlular » haykocepkin biz » interneti sahibine zindan eden modem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » blindness » entry ve nick uyumu » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » scooterda aglamak » michael beasley » command and conquer saga » abd yi destekleyen yazarlar » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » mardin » uludag sozluk hakkinda ne dediler » minik mavi balina » brothers of the lame » dinazorus » zemzem cok elzem » ornenando