top benim kurallari ben koyarim 

kapat
  1. top sahibi bencil bünyenin arkadaşları üzerinde hakimiyet kurma isteğini belirten, üzerinde düşünülmesi gereken cümle.
    #1431451 (jano, 20.03.2007 00:03)
  2. top sensin kurallarda sana girsin dendikten sonra hemen mahalle bakkalına koşup, top filesinden alınan top havaya atılarak düz mü diye kontrol edilip maça geri dönülerek ekarte edilen bencil çocuk söylemi.
    #1431456 (aksak tirtil, 20.03.2007 00:04)
  3. genelde kuralları koyan çocuk top oynamaz , hakem olur zaten. hani kuralları koyuyo ya ama unutulmamalıdır ki bir gün o na da koyarlar.*
    #1431468 (altobelli, 20.03.2007 00:08)
  4. (bkz: ben bitti demeden bitmez)
    #1431492 (habis, 20.03.2007 00:16)

© 2008 - uludağ sözlük

top benim kurallari ben koyarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. top benim kurallari ben koyarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu top benim kurallari ben koyarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » kirk hadis » demiroren jimnastik kulubu » guclu olmak » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » bursa da ne ariyoruz zirvesi » osurunca guller acardi yuzunde » cagla kubat » saipsiz in recep ivedik taklidi » cemsbg » ido » christina aguliera nin acun a varim demesi » dogum » meslek orgutu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pgm301 » tasla tren cami kirmaca » magnifique » zuvvar » michael » parayi bulunca nick degistirmek » titanik misali » theodora » yazarlarin aslinda demek istedikleri » dusunmekte zorlanan insan » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » g noktasi » pleasure slave » basliklari yanlis okumak » ho amca