too young to fall in love 

kapat
  1. sanırım "aşka düşmek için çok genç" demeye çalışıyor..
    #602442 (the kene, 03.09.2006 02:36)
  2. (bkz: too young to die)
    #602450 (InsomniaC, 03.09.2006 02:39)
  3. sözleri için:

you say our love is like dynamite
    open your eyes 'cause it's like fire and ice
    well you're killing me your love's a guillotine
    why don't you just set me free
    too young to fall in love

run for the hills we're both sinners and saints
    not a woman, but a whore
    i can just taste the hate
    well now i'm killing you
    watch your face turning blue not yet a man
    just a punk in the street

you say our love is like dynamite
    well its no surprise cause you've got one-way eyes
    well you're killing me your love's a guillotine
    not yet a man just a punk in the street.
    #1251457 (larker, 03.02.2007 11:40)
  4. eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız, dunya çok guzel. * *
    #1251685 (fakeplastictrees, 03.02.2007 12:41 ~ 09.02.2008 17:35)
  5. bir "motley crue" şarkısıdır.
    #2976620 (visne curugu, 09.02.2008 14:40)
  6. karşılık olarak ''aşkın yaşı olmaz'' denilebilecek cümle.
    #2976850 (sedating, 09.02.2008 15:20)
  7. bıkmadan usanmadan gta vice city oynadığım dönemin ritmiyle en bi gaza getiren parçası. adama kendisini tommy vercetti sandırır, oyundan bıkılır şarkıdan bıkılmaz.
    #3700027 (mykalkan, 22.07.2008 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

too young to fall in love başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. too young to fall in love ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu too young to fall in love nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fair tail » sacriter » yarim kalmak » entry ve nick uyumu » ambassador » ev arkadasinin hastalanmasi » gordugum ruya » istanbul un halleri » iade i ziyaret » kim en yakinindakini taniyabilir ki » ajda pekkan » avrupa aslani » on ayak » muktedir » mustafa denizli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fuckin awesome » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » iplikci nedim » miguel alvarez » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » soza » arapca olan her metni kuran sanmak » aktutun karakolu » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » doe maar » estel » balli » prix l arc de triomphe » kanye west