too young to die 

kapat
  1. bir jamiroquai şarkısıdır.
    sabah sabah "you know we're too young to die" cümlesi ile vurmuştur, sevilmiştir.
    #1436980 (marjinal fayda, 21.03.2007 17:49)
  2. (bkz: ölmek için çok genç)
    #1436995 (witch, 21.03.2007 17:53)

© 2008 - uludağ sözlük

too young to die başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. too young to die ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu too young to die nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chazsmyr dhuunyl » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » tutmayan iddaa kuponu » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » butafor » douglas forbes » google guvenli arama » harry potter and the deathly hallows » joker da » polisle catismak » ver gazi » karnimac » kazim koyuncu vs ismail turut » sirince » tutunup kendime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » oha dedirten gol videolari » medyum » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » guler erkan » haktan akdogan » sarhosken entry girmek » welcome to the machine » burasi kasiyo msn versene » sperm deyince gulen universite ogrencisi » turk silahli kuvvetleri » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » reklam yasagi » prezervatif yerine migros poseti takmak » birinci nesil