tony 

kapat
  1. ingiliz kokenli hem erkek hem de kiz olarak kullanilabilen unisex bir isimdir. tek basina bagimsiz isim olarak kullanilmakla beraber, anthony isminin de kisaltilmisidir.
    (ms.viking, 30.11.2006 17:35)
  2. Amerika'da her yıl düzenlenen, ülkenin hatta dünyanın en önemli tiyatro ödülleri olduğu söylenen organizasyondur. Tam adı the american theatre wing s tony awards olan organizasyon, antoinette perry'nin 2. Dünya Savaşı sırasında genel sekreterliğini yaptığı American Theatre Wing topluluğunun, ölümünden sonra bu adı onun anısına almasıyla oluşmuştur. ilk kez 6 Nisan 1947'de ödüller verilmeye başlanmıştır.
    (massattack, 21.12.2006 13:48)
  3. (bkz: tony schumacher)
    (cagdas, 21.12.2006 13:48)
  4. Tony.istiklal caddesinin ev sevilen köpeğidir.Yaşlıdır artık ama sertdir.(Tony Soprano)
    "Delinin Sözlüğü"nde kendisine uzun bir madde ayrılmıştıe keza "delinin" arkadaşıdır.
    (rusty james, 26.04.2007 19:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» basortulu kizlar kasedimi almasin » young learners » istanbul indymedia » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » adab i muaseret » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » joker » asla pes etme » degirmenler » gta san andreas » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » devils advocate » international football association board » karisini ozellestiren adam » duzce universitesi » ilk insan » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak » mazosizm » var misin yok musun » anjelika akbar » acele bir degisime ihtiyac duymak » dani filth » burnunu karistirirken olen adam » seni cok istiyorum » turkcespiker com » tomas sivok » bir sevgilim vardi » yagibasan medresesi » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa