tony iommi 

kapat
  1. parmaklarının ucunu heavy metal'i yaratmak için feda etmiş insan. (öyle değil tabi, ben efsaneleştiriyorum)
    haa tabi unutmadan, black sabbath gitaristi.
    #11472 (sert adam, 15.01.2006 02:18)
  2. black sabbath ten bağrımıza bastığımız,solak genelde Laney GH 100 TI ve Laney GS412 LA ekipmanları tercih eden gitarist..
    http://www.iommi.com
    #642003 (ozix, 17.09.2006 06:36)
  3. gelmiş geçmiş diye başlayan gitarist listelerinde her zaman ilk 3 te görmek istediğimiz efsane gitarist.
    #1931669 (Stormbringer, 14.07.2007 13:06)
  4. black sabbath'ın gerçek sahibidir...

bu adamın o zamana kadar kimsenin yapmadığı kadar sert ve akıcı gitar riffleri ozzy osbourne'ün feryat eden vokalleriyle birleşti ve heavy metal deden müzik akımı böylece başlamış oldu...
    #1931804 (beyaz etli prens, 14.07.2007 13:31 ~ 21.07.2007 21:19)
  5. riff babası.
    #2119831 (blackened, 12.08.2007 19:46)
  6. hammer on tekniğini belki de en çok kullanan gitaristtir. yazdığı her riff ve soloda hammer on tekniği ön plana çıkmaktadır.

(bkz: slash ve bending tekniği)
    #4015648 (Leadman, 27.09.2008 10:54)

© 2008 - uludağ sözlük

tony iommi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tony iommi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tony iommi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu aksam erkenden yatacagim yalani » izlanda » uc aynali kirk oda » banu guven » yasamak bir sanattir » akasha » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » bunu kaldir » luthite » bestas » biz de mi lost olsak » rapidshare » saros korfezi » cogu gitti azi kaldi » futbol tartismalari msn zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ho amca » basliklari alt alta okumak » kaside i moderator » askim sarkim » xoxo » sayokan » jolly joker pub xl » sevket altug » telkin etmek » kemik » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » prison sex » sergey » kars fen lisesi » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama