tonight i m yours 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the way you look tonight
  2. we have got tonight
  3. can t die tonight
  4. everybody have fun tonight
  5. i need you tonight
  6. need you tonight
  7. see you tonight
  8. in the air tonight
  9. it had better be tonight
  10. tonight

© 2008 - uludağ sözlük

tonight i m yours başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tonight i m yours ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tonight i m yours nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nba 2k9 » lens » zall misin yok musun » canta kullanmayan erkek » sapkin bir beynin lobundan akanlar » next » galatasaray a on libero adaylari » antwerp » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » yagmur kasifoglu » ryan o reily » fringe » gloria golf resort » kara kara badem gozler » mogulus com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » komur olmak » eurobasket 2009 » cum on feel the noize » turk irki » x takimi taniyalim » rafet el roman » kanye west » fenerliyim ama tedavi goruyorum » bir deniz feneri vardi ne oldu » mistik guc » aksam oldu huzunlendim ben yine » while my guitar gently weeps » romanya » gunther prien » gereksiz kiyaslamalar