tongul pide 

kapat
  1. odemisin ünlü pidesi. genellikle sabahları yapılır ve öğlene kadar biter tükenir bulamazsınız. kendileri pideyi otla yapıyorlar, pişiriyorlar. daha sonra üzerine bol bol peynir kırpıntısı koyup, zeytinyağı döküyorlar, servis yapıyorlar. lezizz.
    #643941 (devedikeni, 17.09.2006 22:37)

© 2008 - uludağ sözlük

tongul pide başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tongul pide ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tongul pide nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bininci dunya savasi » sozluk yazarlarinin itiraflari » prevalans » bogaz agrisi » asfalt osman » terminator gibi gupguclu bir sevgiliye sahip olmak » degeneration » antidepresan » rockbursa » siyaset din futbol ucgeni » ulusoy » yuksek sadakat » kujata » henna » nazli yarim emo olmus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basimi ortuyorum beynimi degil » dorduzlere verilebilecek isimler » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » pamukkale universitesi » el ele tutusmak istemeyen sevgili » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » kimiz » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » herkes vatanini sever » acoustic samurai » kimsenin sallamadigi yazarlar » sevisirken miyavlayan aptal kiz » apostasy » ernesto che guevara