ton balikli salata 

kapat
  1. salatanın ton balıklısı.
    #1049889 (50iki, 24.12.2006 19:05)
  2. içinde kullanılan sebzeler tazeyse ve yağı tuzu kıvamında ekilir güzel de bir görünüm ile önünüze konursa yemekten zevk duyacağınız salata.
    #2502679 (airbase, 22.10.2007 04:28)
  3. şahsımca ton balığı* başta olmak üzere; domates, mısır, iceberg*, çarliston biber, roka, yeşil ve siyah zeytin* ve tercihen soya filizi, limon, zentinyağı ile en bir şukelası yapılabilen salata.
    #3502884 (ludovico, 06.06.2008 17:14)
  4. cafe'lerde astronomik fiyatlara satılan salata türü.
    #3502894 (kaleci sacli adam, 06.06.2008 17:17)

© 2008 - uludağ sözlük

ton balikli salata başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ton balikli salata ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ton balikli salata nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayni nehirde iki kez yikanasin » berk tokay » cherry tiggo » mal » kari diye aldim erkek cikti » eski sevgiliden gelen mail » tanri kompleksi » arkadas kalmayi denemek » softcam » coyote a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci