tomurcuk 

kapat
  1. Bir bitkinin üzerinde bulunan ve ileride sap,çiçek veya yaprak verecek olan filiz.
    #304855 (italiano, 02.06.2006 18:38)
  2. bir fatih kısaparmak eseridir.

Tomurcuk

Küçüksün Küçücüksün Açmamış Tomurcuksun
    Sevda Senin Neyine Daha Sen Bir Çocuksun
    Tomurcuk Tomurcuk Gözleri Boncuk Boncuk
    Yaşıtım Değilsin Sen Sevimli Tatlı Çocuk

Canımın Cananısın Ömrümün Fermanısın
    Aşın Yaşı Sorulmaz Sen Benim Belalımsın
    Tomurcuk Tomurcuk Gözleri Boncuk Boncuk
    Yaşıtım Değilsin Sen Sevimli Tatlı Çocuk
    #675009 (kara hilal, 28.09.2006 20:24)
  3. ince altınbaşlı ve kıvrım (BOP1), az altınbaşlı kıvrım (OP) ve çok ince kırık (F) çaylarla özenle hazırlanmış çaydır. harman olarak kullanılacağı gibi, tek başına demlendiği vakit de 15 nescafe kuvvetinde etki gösterebilmektedir.
    #2561593 (stalker, 06.11.2007 11:15)
  4. ibrahim tatlises'in "söylim mi" adlı albümünde yer alan parça.

gözlerime dalmışsın, aşktan nasip almışsın.
    ya ben erken doğmuşum, ya da sen geç kalmışsın.
    #3117339 (madam despina, 10.03.2008 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

tomurcuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tomurcuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tomurcuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saulius stombergas » ford transit connect » madonna » alisveris merkezlerindeki tehlikeler » kizlara yalakalik yapmak icin firsat kollamak » keyif » taraf » teorik fizik » kizini muhendise vermeyen anne » makyajsiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci