tombis doner 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. keser doner sap doner et doner tavuk doner
  2. keser doner sap doner gun gelir hesap doner
  3. at doner manda doner gun gelir panda doner
  4. tavuk doner et doner gun gelir sucuk doner
  5. tombis
  6. o calinan arti deger doner doner hepimize girer
  7. et doner varken tavuk doner yiyen fakir
  8. her zaman sempatik tombis kiz
  9. annelerin tombis olma sorunsali
  10. tavuk doner gorunumlu marti doner

© 2008 - uludağ sözlük

tombis doner başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» belediye otobusunde fenalasmak » suha turizm » kezban hatemi » ricardinho » diyarbakir dan mi geldiniz » kampusweb » sigara ile kil yakmak » esortman » basil zaharoff » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » guneydogu » ilgi mesaji » kavgada dayagi yedikten sonra soylenen sozler » kendini bir bok sanmak » cay bardagindan dondurma yemek » 2008 » penguen pertev » sopho khalvashi » abdullah gul un ingilizcesi » harf oyunlu cin nickler » beyaz kulotlu corap » fethullahci gladyo » allah baba demek insani inancsizliga goturur » yan urun » yaprak dokumu » sarigol » makina muhendisi » enderun sevgiler » jumbo catal bicak seti » kurdistan » transistor » yapilmis en aptalca dalginlik » hable con ella » raul » adi bende sakli » mikroislemci » aramaya usenmek » hazreti ali » day after day » aranesp » turk bayragi » kot » acilin ben muhendisim » idil biret » linda blair » microcontroller » tarihteki unutulmaz ayarlar » ayarlara bogmak » arka » sapik yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa