tomb of the mutilated 

kapat
  1. 1992'de çıkmış 3. cannibal coprse albümü...

içindekiler:

1. hammer smashed face
    2. i cum blood
    3. addicted to vaginal skin
    4. split wide open
    5. necropedophile
    6. the cryptic stench
    7. entrails ripped from a virgin s cunt
    8. post mortal ejaculation
    9. beyond the cemetery
    #2075210 (dolayli zarf tumleci, 05.08.2007 18:34)
  2. cannibal corpseun kuşkusuz en death metal soundunu veren albüm ve en iyisi. chris barnes babamız brutal vokal nasıl yapılır sorusuna bu albümde %100 cevap vermiştir. Arşivde bulunması gereken nadir albümlerden. Hayvanlığın en üst seviyesine dayanmış bir cannibal corpse var bu albümde.
    #3078538 (deathbiscuit, 01.03.2008 11:14)
  3. death metal albümleri içerisinde şiddetli içeriği nedeniyle amerika senatosunda tartışılmış bir albümdür. üyelerden biri kürsüye çıkıp 'seçildiğimiz taktirde bu tür pisliklere müsade etmeyeceğiz' der ve bu albümü kameralara gösterir.alex webster ise bunun için 'şiddeti önlemek için bizimle değil,amerikan başkanıyla uğraşsınlar' demiştir.
    #3106580 (persac, 07.03.2008 15:13)

© 2008 - uludağ sözlük

tomb of the mutilated başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tomb of the mutilated ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tomb of the mutilated nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » cigdem » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » 80 lerde cocuk olmak » fener den david villa bombasi » osurmak » ballboy » zamansiz olume mektuplar » while my guitar gently weeps » christina aguilera » sol frame in mahkemeye donmesi » prisoner » ben kendim ve yine ben » afrika savanlari » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » blog 27 » adana da starbucks olmamasi » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » damnation » 2 puan birakmak » selcuk » replica » tasdelen karakol baskini » next » chazsmyr dhuunyl » pilsener » hala yarmaya devam eden forward mailler » ibne » fener zenci sever » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi