tom shadyac yonetmen patch sete geldiginde ikinizin birbirinize danistiginizi soyledi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (35 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

tom shadyac yonetmen patch sete geldiginde ikinizin birbirinize danistiginizi soyledi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tom shadyac yonetmen patch sete geldiginde ikinizin birbirinize danistiginizi soyledi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tom shadyac yonetmen patch sete geldiginde ikinizin birbirinize danistiginizi soyledi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bize musaade » muhammed demir » kel kalmaktan korkmak » san dimas » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » rotten com » yeni yili dansozle karsilamak » imge kitabevi » astereognozi » derdim coktur hangisine yanayim » yaran diyaloglar » ilaniask » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » buyumek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce taraftari » nada » buyuyunce garipsenebilecek isimler » duygu » basligi duzelt » asteng » dippoldism » disko krali » disforik duygudurum » viski sisesine cay doldurmak » pos makinasi olan dilenci » acc » fiyasko » harold shipman » deb