tom bunlari zaten haketmistir o ayri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gec bunlari anam babam gec bunlari
  2. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  3. kalp ayri sever akil ayri
  4. sen ayri trende ben ayri garda
  5. de ayri evladim de ayri
  6. her seyi ayri ama bir seyi daha ayri yazmak
  7. gec bunlari
  8. bunlari mi dinleyecegim ben
  9. kim okuyor bunlari
  10. geciniz bunlari

© 2008 - uludağ sözlük

tom bunlari zaten haketmistir o ayri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tom bunlari zaten haketmistir o ayri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tom bunlari zaten haketmistir o ayri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanlis anlasilmamak icin kardesim diyen kiz » jason lee » sevemem artik » infinite dreams » yavuzum » yemek yerken sikilmak » karizmatik cocuk diyaloglari » vajina » deeploma » kaya cilingiroglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci