tolga karel 

/ 3
kapat
  1. popüler kültür ikonlarından oyuncu kırması magazinsel kişilik.
    #2889818 (sex files, 24.01.2008 15:22)
  2. her hareketinden, tavrından, konuşmasından yapmacıklık akan insan.o ekranlarda isterse her gün boy göstersin ama bu bünyenin hiçbir zaman içi ısınmamıştır.hep bir itici yanı mevcuttur.
    #2933598 (bokcan, 01.02.2008 20:43)
  3. beyaz show'da, bir bacağını altına alarak oturan, hiç ısınamadığım oyuncu kişi. rahatına baksın, biz yabancı değiliz.
    #3504755 (sandalye, 06.06.2008 23:57 ~ 07.06.2008 00:20)
  4. sarhoş gibi duran, ayıksa da arıza olduğunu düşündüğüm kişi.

hakkaten ne biçim oturmuş öyle? küçük dağları ben yarattım der gibi. yıllardır seyirciye saygısından ceketini iliklemeden konuşmayan beyaz'ın yanında çok göze battı hareketleri..
    #3504827 (crysania, 07.06.2008 00:08)
  5. sac modelinin berbat olduğu birileri tarafından söylenmesi gereken kişi.
    #3504835 (filozofil, 07.06.2008 00:09)
  6. itici, sevimsiz bir ünlü.
    #3504849 (ctrlshiftenter, 07.06.2008 00:12)
  7. tarafımdan brandon flowers'a benzetilen oyuncu. **
    #3834195 (bionic, 18.08.2008 12:54 ~ 12:58)
  8. son günlerde beyaz bir hayabusa ile kadıköy ve cadde civarında fink fink gezmektedir.
    #3834254 (nebula, 18.08.2008 13:06)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

tolga karel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tolga karel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tolga karel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tolga karel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gaylerin ruyasina giren erkekler » ne yaptim ben sana ne ne ne » arzu yanardag » televizyonda ben gay degilim aciklamasi yapmak » tolga karel saci » halic i temizleriz ama icinden ne cikarsa bizim » grup 84 un dunyanin en iyi rock grubu olmasi » kaslarini alip kirli sakal birakan erkek » guzel cirkin demeden atlayan adam » nitelikli dolandirici » the shawshank redemption » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » sokak ortasinda kici acip bedava diye bagirmak » karamel88 » sweetness » amprikukulu » ailenin sevgiliyi onaylamamasi » yaran futbol yorumu diyaloglari » rapper ninja » discilerdeki galos takintisi » osmanli yuzunden birbirine girmek » bruce dickinson » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pariltilar » uyku sersemiyken yapilan salakliklar » baskasinin sivilcesini sikabilen kisiler » edwin austin abbey » christoph ludwig agricola » cin olmadan seytan carpmak » yavaslatilmis cekimde sevismek » iddaa da kuponun garanti mactan yatmasi » rashit » heroes