tolga duruman 

kapat
  1. fenerbahce beşiktaş kupa macı sonrası ricardinho ya saldırıp sonra aziz yıldırım a izahat veren kişidir. gözen air de çalısır.
    #1589186 (esteban, 30.04.2007 11:21)

© 2008 - uludağ sözlük

tolga duruman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tolga duruman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tolga duruman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diogo » ahmet turk » ajda pekkan » milli egitim bakanligi bursu » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » ne mutlu humanistim diyene » akil ile masturbasyon yapmak » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » yol arkadasi » turgay bahadir » babasayfa com » joker da » dhl » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » galatasarayli arkadasa sahip olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » at avrat braveheart » onurkul » bosver » kilo ya qiloo demek » sentrozom » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » akp nin 5 yilda sattiklari » ceza muhakemesi kanunu » uludag sozluk arap klonundan basliklar » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » orduevi » mr big » ameliye » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » emre belozoglu