tokatlamak 

kapat
  1. iki anlama mucip bir fiildir.birincisi pek belli olup elin iç veya dış yüzeyi ile hızlıca rakibimizin yüzüne aşk etmek.
    (bkz: osmanlı tokadı)
    diğeri ise garibin tekini kandırmak...
    (karga, 24.03.2006 09:09)
  2. çok amaçlı kullanılabilen bir sözcüktür..kadın tokatlamak deyince terbiyesiz veya medeniyetsiz imajı veren yolda 206gti tokatladım diyince hızlı ve öfkeli imajı veren..para tokatladım da ise kurnaz veya şanslı çavuşu tokatladım diyince ise sapık veya azmış imajları yaratır
    (Mustafa, 24.04.2006 16:12)
  3. (bkz: cavusu tokatlamak)
    (Kajmer, 07.08.2007 07:48)
  4. (bkz: PARAYLA TOKATLAMAK)
    (seckin, 07.08.2007 08:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dolores o riordan » sensin o » masa tenisi » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » basketbol takiminin en kisasi olmak » tayfa » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » circle » cennet arti cehennem esittir cehennet » tutsikimiyancek » kestane gurgen palamut » alem got olmus gotlerde mudur » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » yalniz » sirri sureyya onder » anasonlu nargile » boluspor » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » basliklari alt alta okumak » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » erkan dogan » turkiye sozluk » yilmaz morgul » number eight » aziz yildirim » dil hapishanesi » bilim icin soyunurum » divx arsivi yapmak » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa