tokat kebabi 

kapat
  1. içerisinde kuşbaşı et,patlıcan,domates,biber,ince dilimlenmiş patates ve sarımsak olan,özel ocaklarda odun ateşinde pişirilen,tokatil sınırı içinde camici yaylasinda yapılması halinde parmakları da beraberinde yedirme olasılığı %100 olan,ağız sulandıran,bir yiyince alışkanlık yapan,dünya tatlısı meşhur ünlü kebaptır...
    (aby, 12.05.2006 00:44 ~ 00:46)
  2. ortasinda etin yagi ve sebzelerin suyuyla islanan ve kebabin en lezzetli kismi oldugu iddia edilen ekmeginin "kirli ekmek" olarak adlandirildigi kebaptir.
    kebabimizin eti kuzu olmalidir.. o sebepten hangi mevsimde yediginizin aldiginiz lezzetle yakindan iliskisi olduguna inanilir. *
    (Confusedy, 12.05.2006 01:27 ~ 01:31)
  3. ilk defa polonezkoy de tokat mutfagi diye bir mesire yerinde yiyip çok beğendiğim için buraya yazma gereksinimi duydum... * *
    not : yedikten sonra hamakta uzanabilirsiniz..
    (internettin, 22.05.2006 16:40)
  4. iki taraftan yanan özel bir ocakta pişirilmesinin yanı sıra kebabın içindeki etin yağını diğer ürünlerin üstüne akıtması ve bunun aşağıda domates olan bir kapta birikmesiyle lezzet sınırlarını aşan bir tada sahiptir..*
    (baudelaire, 22.05.2006 16:48)
  5. üzerine yumruk helvası iyi gider. *
    (dirty, 19.03.2007 01:13)
  6. cimcim restoranda yenmesi siddetle tavsiye edilir.
    (bkz: sözlükte reklam yapmak)
    (goliath, 03.05.2007 22:08)
  7. görüntüsü pek hoş olmasa da tadı fena olmayan şirin tokatın ilginç kebabı.
    (freedean, 03.05.2007 22:11)
  8. kinaye varsa .ikerim.
    (ireland, 03.05.2007 22:11)
  9. diğer kebapların aksine porsiyon değil kilo hesabı satılan şahane kebaptır. *

not: bu entryi kötüleyen arkadaşa 5 kilo ısmarlayacam. bana bir özel mesaj kadar uzaksın dostum.
    (aman heri, 16.06.2007 23:28 ~ 23:43)
  10. bkz: kebabı güzel olan şehrin kızı da güzel olur.
    (pilotmont, 16.06.2007 23:36)
  11. Özel ocağıyla, uludağda yapılıp yemeye doyulmayan, şahane ötesi kebap.
    (kermit hayvani, 28.09.2007 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» number eight » kurtulusun yasli nufus sorunsali » turban takmayan erkek bizden degildir » pelikan silgi » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » sinan cemgil » mad jack the pirate » haydi gel bizimle ol » ne me quitte pas » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » probis » cocuk istismari » ulkucu » bulutsuzluk ozlemi » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » kabatas zeytinburnu tramvayi » still got the blues » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » boyle kaderin » juiced 2 hot import nigthts » elektra » losyondayim » yarin gorusuruz » beni orada arama » muro » hakan sukur tipi cagdas forvet » yaramazov kardesler » starship » golgelerin gucu adina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa