tokat anadolu lisesi 

kapat
  1. kısaca tal.tokat dışına atılmıştır.fidanlık'ta bulunmaktadır.önceleri etrafında hiçbirşeylerin olmadığı daha sonraları ise vali bey'in itinalı çalışmaları ve Tal müdürüne hergün attığı fırçalar sonucu,bulundugu bölgede küçük bir kampüs yapılmış olan şirin okul.müdür yardımcıları,müdürleri ve beden öğretmenleri başka telden çalan ilginç eğitim yuvası.
    arka bahçesinde; standart boyutlarda bir futbol sahası, 4 tane basket sahası, 2 voleybol sahası ayrıca bir de tirubin bulunan okul.
    ingilizce öğretmenlerinin insana zorla ingilizce öğrettiği bir yerdir.nasıl,ne şekilde öğretiliyor hala bilinmemektedir.oradan mezun olup da ingilizce öğrenmiş olmak ise ayrı bir başarıdır.
    #238831 (aby, 13.05.2006 10:47)
  2. tokat anadolu ogretmen lisesi'nin yanında daha tembel ve fırlama bir öğrenci profiline sahip, pembe boyasına kurban olduğumun okuldur. yanılmıyorsam 1985 yılında kurulmuştur. birkaç sene evvel fidanlik'ın fidanlarının oralarda gerçekleşen bir fuhuş vakasıyla sarsılmıştı, ki bütün şehrin dilindeydi azgın öğrenci arkadaşların ilişkisi.
    #2928661 (aman heri, 31.01.2008 23:52)
  3. mehmet türkmen,muhittin kaya,ümit incebay gibi güzide insanların görev yaptığı okul.
    #3125047 (godaman, 11.03.2008 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

tokat anadolu lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tokat anadolu lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tokat anadolu lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp li gibi konusma klavuzu » orcun kunek » sergey » askim sarkim » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » kadri celik » ali sami yen cehennemi » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » i dont wanna know » kudret » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » pilsener » i want you she s so heavy » osur ulan allahsiz » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3 puanli sistem » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » hinterland » ahmet yildiz olmedi » aksam oldu huzunlendim ben yine » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » turk silahli kuvvetleri » 208 67 222 222 » guler erkan » necaset » basladim yurumeye » reklam yasagi » cemolarin ozellikleri » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » gripin