tohuma kacmak 

kapat
  1. evde kalmaktır. sağda solda bütün tanıdıkları, ''yaşın kemale erdi, evlenmiyor musun hala? '' sorularına maruz kalmaktır. torun sevmek isteyen anne-baba ikilisinin yoğun baskılarını göğüslemeyi gerektirir. acilmadan iade deyiminin yaratıcısıdır.
    #2842388 (sanzelize, 15.01.2008 18:42)
  2. aslen taze soğanın hasad zamanının geçmesinden sonra bitkinin çiçeklenmesi ve tohum vermesi olayı olsa da yurdumuzda yası bayağı bir geçmiş bekar erkekler için kullandığı tabirdir.
    #3780595 (dusunenadam, 06.08.2008 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

tohuma kacmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tohuma kacmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tohuma kacmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karizma yapmaya calismak » kurt » turban » fg » cocukken inanilan abuk sabuk seyler » surtunmelerin ihmal edilmesi » seni seviyorum diyene olcu birimi sormak » vizelerin bitmesi » mahmoud abdul rauf » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games