toddy taker 

kapat
  1. yazılarını yazar ve arkasına bile bakmadan çeker, gider. kısaca ne düşündüğünüz hiç umrunda olmayacak! sadece okuyun. zaten okumak için karşı konulmaz bir istek duyacağınızın garantisini veriyor toddy!
    #3684749 (toddy taker, 18.07.2008 23:04)
  2. yeni bir yazar. baya iddialı gözüküyor, hep birlikte bekleyip görücez.

(bkz: hoş gelmiş)
    #3688219 (MaTRiX, 19.07.2008 19:06)
  3. (bkz: teddy picker)
    #3688238 (atmh, 19.07.2008 19:12)

© 2008 - uludağ sözlük

toddy taker başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toddy taker ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toddy taker nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cyrocopter » black ice » komunizm » asik olmak » leopard » ali bayraktar » helena bonham carter » huzursuz bacak » tttddd » koca yusuf » ben bu yaziyi sana yazdim » metallica » motto » yoksa karl marx hakli mi » fakir erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » artvin coruh universitesi » eren eylul » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » mehmet akif ersoy » atm of erebus » red army faction » ciplaklar kampi uyari levhalari » mad men » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » amerikan filmlerinde mutlaka bir sigortaci olmasi » supermen i radyoaktif orumcegin isirmasi » nuri demirag » corum » polat alemdar in iskender buyuk e kafa atmasi » ben boyle hayatin