today is a good day to die 

kapat
  1. louder than hell albümündeki enstrümantal manowar eseri.
    #1370339 (dolayli zarf tumleci, 03.03.2007 19:54)
  2. deler geçer.
    #2971945 (tornado of souls, 08.02.2008 17:09)
  3. (bkz: guzel bir gun olmek icin)
    #2971960 (ben hep 17 yasindayim, 08.02.2008 17:11)
  4. to live is to die'ın amca oğludur.
    #2972315 (ELeCTrO, 08.02.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

today is a good day to die başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. today is a good day to die ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu today is a good day to die nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genocide » hayat » duellonun kurallari » bc slavia prague » kardese yapilan iskenceler » torrent ten dosya indirmek » dinde mantik aramamak » arjen robben » izmir turkuleri » dogru yanlis » kurt hareketi sosyalisttir » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » sevisirken miyavlayan aptal kiz » otoerotikasfiksi » psikofarmakoloji » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » girit » wilhelm dopatka halle » universite sonrasi ilk is deneyimi » emily dickinson » teknik resim » gitme diye yalan bile soylerim » uyku felci » yabani » geometri bilmeyen giremez » elazig da mini etek giymek » heroes » pavor nocturnus » gulsen abi » jerusalemm » burnu havalarda insan