toccata ve fug 

kapat
  1. ulytau'nun da dinlenesi bi yorumu vardır.
    #3112110 (bursask, 08.03.2008 22:44)
  2. hatta vanessa mae kardeşimiz daha canlı kanlı coverlamıştır.
    burdan nazar edilebilir;
    http://youtube.com/watch?...0_d2U&feature=related +
    #3112144 (bursask, 08.03.2008 22:52)

© 2008 - uludağ sözlük

toccata ve fug başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toccata ve fug ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toccata ve fug nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ufo muzesi » bed of roses » buse kilickaya » cehennem degnekcisi » cilgin bir hayat yasamak » yilmaz ozdil » basliklari alt alta okumak » trablus » biz ettik sen etme lucescu » lost control » senin tespitin sana benim tespitim bana » i can football » uslamlama » durex elite » tasla tren cami kirmaca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 12 imam orucu » sevval orucu » aslan kral in oglu » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » mustafa denizli » hukuksal danisman » deniz demiroz » istanbul un halleri » satis rekoru kirabilecek urunler » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » mistik gucler » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » yol arkadasi » le quattro stagioni » starbucks