tobe yarabbi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tobe tobe topcuk tobe tutmaz gotcuk
  2. tobe mi
  3. tobe yarabbim
  4. tobe esta
  5. yarabbi
  6. aman yarabbi
  7. yarabbi sukur
  8. ne garip ukteler var yarabbi
  9. ne gunlere kaldik yarabbi
  10. akil fikir yarabbi cok sukur

© 2008 - uludağ sözlük

tobe yarabbi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tobe yarabbi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tobe yarabbi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kenet mili » azra akin » 34 hbk 24 » bugsbunny » ogrencilik hayati » tu kaka bana » sexymetre » kizildere sehitleri olumsuzdur » fatal leap » 21 yasinda olmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci