to day burzum killed mayhem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the day as burzum killed mayhem
  2. mayhem konserine burzum tisortuyle gitmek
  3. burzum
  4. you have killed me
  5. i know who killed me
  6. killed by an angel
  7. killed in action
  8. killed by death
  9. who killed mr moonlight
  10. oh my god they killed kenny

© 2008 - uludağ sözlük

to day burzum killed mayhem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. to day burzum killed mayhem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu to day burzum killed mayhem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zalgiris kaunas » yaran seyler » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » ayse ozyilmazel » at avrat braveheart » la alegria » elven blood » fethullah gulen » zaten anlamiyorumki » nba 2k9 » ahmet turk » kerebic » ncldlbz » bal porsugu » arabayi kadin gibi park etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hemsehricilik » gobekli » i don t wanna know » msn zirvesi » basliklari yanlis okumak » milli egitim bakanligi bursu » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » sevgilinin e mail sifresi » yaran facebook uyarilari » olmasa mektubun » fuckin awesome » ben kendim ve yine ben » mahsum korkmaz » unut gitsin