tkp marsi 

kapat
  1. tkp'nin parti marşı.ilginç bir melodisi vardır. sözleri aşağıdaki gibidir:

"öfkeli bir bilincin coşkusu
    işte sosyalizm tutkumuz
    dinleyin nasıl yükseliyor
    birleşince gür sesimiz

yoldaşlık ruhuyla birleştik hepimiz
    dün vardık, bugün yarın varız
    çark çekiç bir kimlik, öncüsü devrimin
    türkiye komünist partisi

yaşamak bu büyük kavgayı
    yürekte üyelik onuru
    sosyalist iktidar olacak
    zaferle bu kavganın adı

türkiye komünist partisi

işçiler direnişte, grevde
    haykırır bu şarkıyı birlikte
    gökyüzü gülerek aydınlanır
    kucak açarak devrime

türkiye komünist partisi

yaşasın türkiye komünist partisi!"

işte sözleri böyle olan bir marştır.

edit: yahu ben mi yazdım marşı ne diye kötülüyorsunuz, tek yorumum güzel bir melodisi var demek oldu. her neyse...
    (kisil, 04.05.2007 20:28 ~ 20:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» prisoner » pankromatik » siir » yolgezer » rainbow » deniz kokan memleket » nada » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » agdayi hayvanlar uzerinde deneyen firma » cihan kilic » odunc aldigim tum erkeklere » sami yusuf » kanalturk » yok olmasina sevinilecek unluler » seferhisar in tarihi eserleri » text adventure » uefa euro 2008 » adnan aybaba » gkk » kendine has olmak » igrenc espriler » koycegiz in tarihi eserleri » ahlak yoksunu ahlak ogretici » shalamar » the sahara storm » zall » turkiye baris meclisi » yurtici » ali eren in guzellik salonu acmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa