tiye almamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tiye almak
  2. pi yi tiye almak
  3. tiye alinan basliklar
  4. sozlugu tiye almak
  5. hayati tiye almak
  6. kizlari tiye alan kiz
  7. sozluk yazarlarini tiye almak
  8. okan bayulgen i tiye almak
  9. akil almamak
  10. zevk almamak

© 2008 - uludağ sözlük

tiye almamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tiye almamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tiye almamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» now i am become death the destroyer of worlds » asd gibi entry yazma rehberi » ic dunyaya donus » yjm308 » japon olcam ben » war never changes » besinci dag » huseyin yayman » kapitalizmin cokusu » pkk turkiye ile iliskimizi bozmak istiyor » smiley » sozlukte sazan avi » coruh universitesi » kendin sic kendin ye » bir kadini anlamayi arzulamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kirmizi kitap » isis hear my plea » yukleme 100 e yaklastikca zevkin doruguna cikmak » o canada » hasmir99 » olenlere rahmet kalanlara bassagligi » tanri tanri olali boyle kul gormedi » bimer » parmakliklar ardinda » veri tabani » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » top » aksaray daki cakma orhan gencebay » lts66 » guc