tiyatromuz 

kapat
  1. 2000 yılında kurulmuş antalya merkezli bir özel tiyatrodur. başta amatör ruhla başlayan grup artık bir özel tiyatrodur.
    #1362453 (fasafiso, 01.03.2007 19:10)
  2. mensubu olduğum; yaptığımız işlerden gayet fazla zevk aldığım; ayrıca bu dönem vicdani karakteriyle haldun taner'in gözlerimi kaparım vazifemi yaparım adlı oyunda rol aldığım özel tiyatrodur.
    #1492621 (xcharlestonw, 04.04.2007 23:59)

© 2008 - uludağ sözlük

tiyatromuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tiyatromuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tiyatromuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sacmalamada sinir tanimamak » ruzgardasavrulanyaprak » there s a place » bakinizlarin bos kalmasi » haci yagi kokulu sevgili » uludag sozluk hakkinda ne dediler » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » artik beni sevmiyorsun » limit » hasmir99 » nouriel roubini » cik televizyona de ki ben musteriyim » sapkin bir beynin lobundan akanlar » stop hammertime » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilkent universitesi » hocaya tavir alan ogrenci » gokhaann » ozgurluge kursun » dakianus antik kenti » bopbakan » dec muzik » demonstrasyon » goncoloz » i need you » mehmet turgut » desmond david hume » acik anksiyete » yedikce yiyesi gelmek » ukteyi artilayan zihniyet