titremek 

kapat
  1. - Küçük ve hızlı salınım hareketleri yapmak,
    - Kaslar hızlı küçük kasılmalarla sarsılmak,
    - Ses kısık ve kesik çıkmak,
    - Çok üşümek,
    - Işığın aralıklı olarak gücü azalıp çoğalmak,
    - Birinden veya bir şeyden korkmak, korkuya kapılmak.*
    #1835171 (larker, 28.06.2007 15:32)
  2. soğukta, vücudun kendini korumak, ısıtmak için yaptığı istem dışı davranış!

(bkz: titrek)
    #3333644 (Vivendi, 29.04.2008 04:54)
  3. kendine gelmek için gerekli önkoşullardan sadece birisi.

(bkz: titre ve kendine gel)
    #3333654 (herbert simon, 29.04.2008 05:05)
  4. telefonun içinde bulunan küçük bir motor sayesinde yaptığı harekettir efenim.
    #3333658 (rakimalboga, 29.04.2008 05:07)

© 2008 - uludağ sözlük

titremek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. titremek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu titremek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir basligina bile 10 sayfa entry yazilmamis yazar » hami mandirali nin sutunda barajda olmak » esat yilmaer in chicago bulls roportaji » facebook da ilkokul arkadasimi buldum geyigi » kadin yazarlara yapilan sozluk baskisi » orostopol » buz gibi havada mini etek giyen bayan » tubitak mam » faulden sonra hasan sas bakisi » piyon satranc oyununun ruhudur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games