titan arum 

kapat
  1. sözlük mihmandarlarını uyutmuş yazar. dördüncü nesil, 9 ayda 33 entry girmiş yazardır aynı zamanda. * hoşgelmiş mi desem, hoş gördün mü diye sorsam, bilemedim.
    #3170564 (forever young, 21.03.2008 07:44)
  2. #3415837 koltuktan düşmeme neden olan entarinin sahibi.. altıma sıçtım ya nedir bu....
    #3415880 (alone with everybody, 19.05.2008 01:54)
  3. ara gaz verir gibi gülmemi sağlayan yazar. * bu entrydeki sözleri tamamen kendi mi uydurdu acaba çok merak ettim. *
    (bkz: #3171990)
    #4316952 (slywitch, 04.12.2008 17:54)
  4. ceset çiçeği olarak da bilinen Titan Arum dünyanın en büyük ama aynı zamanda en kötü kokulu çiçeği olarak nitelendiriliyor.

Dört yılda bir açan çiçeğinin beslendiği sinek, arı ve böcekleri kendisine çekmek için bu kötü kokuyu yaydığı belirtiliyor. Ziyaretçilerse bu nadir çiçeği görmek için kokusuna da katlanıyor.
    #5130646 (yalnis, 01.05.2009 14:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

titan arum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. titan arum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu titan arum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about titan arum. Copyrights of the articles are belong to their authors.