tista n ina 

kapat
  1. norah jones un albümü dışında seslendirdiği şarkıları ararken rastgele ulaştığım, mükemmel ses ve yorumla beni kendine hayran bırakan, Jakarta, Endonezya dan harika 2li yetenektir. vokalin sesi tek kelimeyle mükemmel. benim çok hoşuma gitti. dünyadaki sayılı dinleyicilerindenim. türkiye deki tekim büyük ihtimalle de.

imperfection isimli bir albüm yapmışlar. Albümüne imperfection adını vermesi kimse kusursuz değildir mantığı. yani gayet klase bir isim. ama benim hoşuma gitti.
    albüm kapağı: http://tista.siteburg.com/tistanina/cover.jpg

edit:tista n ina tista ve ina manasındaymış. yeni çözdüm. yuh bana.
    #3706619 (densenblood, 23.07.2008 11:40 ~ 11:48)
  2. imperfection albümü şarkı listesi sırasıyla:

01.Tista N Ina-Twinkle Twinkle Little Him Or Her
    02.Tista N Ina-Bayangkan
    03.Tista N Ina-My Good Friend
    04.Tista N Ina-Untitled
    05.Tista N Ina-Dirimu Ada
    06.Tista N Ina-As Good As It Gets
    07.Tista N Ina-Aint Sorry
    08.Tista N Ina-Dialah
    09.Tista N Ina-Heaven Sent
    10.Tista N Ina-Kembalilah
    11.Tista N Ina-Wishful Thinking
    12.Tista N Ina-Dan Pertama Kali Bulan Purnama
    13.Tista N Ina-My DearOne
    14.Tista N Ina-Adalah Satu
    15.Tista N Ina-Terima Kasih
    16.Tista N Ina-Nasehat Untuk Jiwa
    17.Tista N Ina-Sedikit Waktu Lagi
    18.Tista N Ina-Good Night
    19.Tista N Ina-My Dear One(Acoustic)(bonus)

Not: bütün şarkılar archive org dan dinlenebilir ve indirilebilir.

my dear one dinlenebilirliği en iyi şarkılarıdır.
    #3706721 (densenblood, 23.07.2008 12:02 ~ 12:03)

© 2008 - uludağ sözlük

tista n ina başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tista n ina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tista n ina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nietzsche is dead » annenin olmesi » uyku » biyiga bulasan corbayi ekmekle siyirip yiyen insan » sarkis balyan » icarus dream suite » elektrikli battaniye » keser doner sap doner » moda iskelesinde her cuma yapilan ickili protesto » cerrahlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games