tirt diziler 

kapat
  1. türk televizyonlarında türevlerine çokça rastlanan her geçen gün sayıları artmakta olan diziler. birkaç tanınmış oyuncu (şarkıcı ya da manken de olur), basit bir senaryo ve herhangi bir yönetmenle çekilip haberlerin arkasına bolca serpiştirilen kaliteden yoksun yapımlar.
    #1956142 (sassy girl, 17.07.2007 22:54)
  2. (bkz: serena)
    (bkz: acemi cadı)
    (bkz: bilimum cadı)
    (bkz: cadısal anket)
    #1956191 (alchoburn, 17.07.2007 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

tirt diziler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tirt diziler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tirt diziler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senin bildiklerin benim unuttuklarima yetmez » yaran youtube kufurleri » here is my card » gammaz bilgilendirme servisi » temur ketsbaia » gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » sedat peker in fox river a transferi » tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak » silivri cezaevi » karmen selection a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci