tirpan 

kapat
  1. Uzun bir sapın ucuna tutturulan,ot,ekin vb. biçmeye yarayan,hafifçe kıvrık,uzun çelik bıçak.
    (italiano, 12.05.2006 00:00 ~ 00:04)
  2. Karşı güreşçinin ayak bileklerine ayaktayken hızla ayak vurma ve onu yere devirme.
    (italiano, 12.05.2006 00:01)
  3. dikkatsiz kullanıcı tarafından kulanılırsa yanındakilerin ayağını koparabilecek alet

ayrıca azrail e de pek yakışır.
    (altobelli, 22.10.2006 14:48)
  4. unutulmaz film scarface in romanının türkiye' de ilk yayınlanmasındaki ismi.
    (zargana, 03.01.2007 19:43)
  5. fakir baykurt un 1970 de yayımlanan ve her zamanki gibi boyun eğmemeyi anlatan, köy insanını irdeleyen romanı.
    (lost control, 23.05.2007 16:21)
  6. bazı yörelerimizde kosa olarak ta adlandırılmaktadır.
    (nrcyln, 02.03.2008 19:33)
  7. teknolojinin gelişmesiyle eskali değişen tarım aracı.

eskiden şöyleydi.
    http://www.youtube.com/wa...9M8lk&feature=related +

şimdi böyle oldu.
    http://www.youtube.com/watch?v=ce60ak_PoZc +
    (xabiasvili, 02.03.2008 19:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ampule oy verenin gotune florasan girsin » iceri penetre etmek » cirith ungol » necip fazil kisakurek » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » katip sadi » george costanza » chirurgus » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » robinson crusoe ve cuma » fasist » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » kuafor » ping pong masasi » hayko cepkinin gozleri » the green mile » sevgiliyle uyumak » converse giyebilme kurallari » akp hukumeti » eses taraftari porsuk canavari » yildirim » yaran msn nickleri » bilim icin soyunurum » grace is gone » lavaboda sac yikamak » ders calisma programi » tuhaf » 1849 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa