tirbuson olmadan sarap acmak 


kapat
  1. şarap piç olur o yüzden denememek gerekir bıçakla oyulan o mantarın binbir parçası şarabın içinde yüzmekteyken inatla içmeye çalışılır en sonunda pes edilip okkalı bir küfür savrulur lakin iş işten geçmiş sizin midenizde olması gereken o muhteşem şarap sizin yerinize mantarla bütünleşmiştir, ne yazık..
    #3720537 (cherubinomudedin, 25.07.2008 21:07)
  2. bir vida ve pense lazımdır, öğrenci evinde basa cok gelir bu hadise, vida itina ile mantara sokulur, penseyle şişe agzını kırmadan yeteri kadar güçle yukarı doğru cekilir, ikinci bir yöntem ise içine düşürmektir, sarap basınca dayanamaz püskürür her pislenir sarap ziyan olur.
    #3720544 (norvecli balikci, 25.07.2008 21:09)
  3. engin tecrübelerimi sizlerle paylaşmak isterim.

    öncelikle şarap alırken yaptırılması gereken şeyi yani şarabı açtırmayı unuttunuz yada başka bir sebeple açılmamış bir şarapla karşılaştığınızda şarabı getirene önce bir sövmek gerekir. sonra etrafın bok olmaması için mutfağa gidilir.
    muhtemelen burası öğrenci evi olduğu için tornavida olmayacaktır, tabi bir çekiç benzeri birşey.
    o zaman yapacak tek şey ince uçlu bir çatalın kıçını mantara dayayarak bir tencere yardımıyla sondaj çalışmalarına başlamak. sondaj dediysem vurmalı sondaj.

    önce hafif hafif sonra gaza gelip iyice sert vurmak gerekir. tabi bu nokta da dikkat edilmesi gereken şey şişenin içine sürekli bir basınç oluşacağı ve mantarın gitgide zor ilerleyeceği ve akabinde mantarın şişeye girdiği esnada şişeden basınçla birlikte şarabın fışkıracağıdır. bu sebeple işin son kısımlarına gelindiğinde şişenin ağzı el yardımıyla bloke edilmelidir. üste başa dikkat. açıyı iyi ayarlayın. afiyet olsun. yarasın.
    #3720568 (Kechi, 25.07.2008 21:13 ~ 21:14)

© 2008 - uludağ sözlük

tirbuson olmadan sarap acmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tirbuson olmadan sarap acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tirbuson olmadan sarap acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sandcastles in the sand » sevgiliden ayrilmak icin uydurulan bahaneler » homo bimus » fc kryvbas kryvyi rih » fake nick alip nick alti saldirisi yapmak » sen yanma diye » asimptotik davranis » gozlerin » yaran msn diyaloglari » sozluk yazarliginin tek kisi yapilan bir is olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games