tiras olurken 

kapat
  1. Yüzüme dokunurdu Elsa.
    Oturmuş ben kitap okumaya çalışırken.
    Metroda seyrederken karşımda oturanları.
    Denizden çıkmış rüzgârda üşürken.
    Elsa yüzüme dokunurdu.
    Rahatsız olurdum ben.

Tıraş olurken dün aynanın karşısında
    aklıma geldi birden.
    Duyar gibi oldum parmaklarını yüzümde,
    yanaklarımda, dudaklarımda.

Düşündüm de sonra,
    üç yıl olmuş;
    o yüz başka yüzdü,
    bu yüz başka.

*
    #1097803 (mulayim, 03.01.2007 05:04)

© 2008 - uludağ sözlük

tiras olurken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tiras olurken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tiras olurken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» late night with conan o brien » mal adam » burclar uyusmadigi icin evlenmeyen insanlar » hatti mudafaa yoktur satti mudafaa vardir » tanri mi insanlari yaratti insanlar mi tanri yi » sisam adasi » alti yedi eylul olaylari » smellofsmyrna » yaran msn iletileri » dilber kocarslanli » seovi gelmis neyime » nerd » prison break » 14 yasinda smokers marka dis macunu kullanan ergen » penalti yaptirmaya niyetli arif erdem koreografisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kic » js1200 » saban askerde » batiskaf » elektro baglama » bayrampasali sefa » engineer » genpatech » wu tang clan » pipimin en pipim yani » isvicreli bilim adami » altinci nesil yazar » ts » ajdar turkiye nin gelmis gecmis en buyuk trolludur » kocaeli universitesi