tipsiz o adam olum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir kedi bir adam bir olum
  2. olum kere olum olum kare olum
  3. olum kere olum olum kare
  4. tipsiz
  5. tipsiz erkek
  6. en tipsiz yazar
  7. olum olum dedigin nedir ki gollum
  8. olum olum dedigin nedir ki gulum
  9. ben varsam olum yok olum varsa ben yokum
  10. tipsiz ve cekingen insan

© 2008 - uludağ sözlük

tipsiz o adam olum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tipsiz o adam olum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tipsiz o adam olum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk anda yanlis okunan basliklar » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » disasterpice » halki kendi kaderine birakan liberal politikalar » dumur olaylar » ibrahim halil ketme » varaka bin nevfel » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi » ehliyetsiz araba kullanmak » tayyip erdogan ataturk ten daha iyi bir liderdir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games