tipcilara sorulan abuk sorular 

kapat
  1. uktedir
    yurdum insanlarının,doktorların yıllarca fakültelerde ambalaj olmus beyinlerini daha cok yormak icin sordukları sorulardır.
    örnegin:
    -doktor bey ölecekmiyim dogruyu söyleyin.
    +bilmiyorum bi azaraili arayip sorayım yogun degilse eli kulagındadır gelir şimdi.
    #375532 (karpuzkabugu, 26.06.2006 13:44)
  2. -doktor bey ölecekmiyim dogruyu söyleyin.
    +1-2-3 tıp
    -hühü ölücem yani
    -mmnnhhhmm *
    +ölücem ölücem ühüühü
    -ölücen be kadın ölücen söylemiyim diyorum bıdı bıdı
    +ölücem di mi ühüühüh
    -lan git
    +ne zaman ölücem ühü ühüh
    -şimdi ölücen lan şimdi gel buraya
    +bu kadar erken mi ühüüh
    #375586 (pulp fiction, 26.06.2006 14:02 ~ 14:04)
  3. şööle yapınca ağrıyor nedendir acaba
    #375949 (grup vitamin, 26.06.2006 16:52)
  4. tip ogrencilerine sorulan sorular
    #1044002 (bigowner, 23.12.2006 17:52)

© 2008 - uludağ sözlük

tipcilara sorulan abuk sorular başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tipcilara sorulan abuk sorular ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tipcilara sorulan abuk sorular nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babayi sozlukle tanistirmak » amina bile korum » sermayeye dost emege dusman » arka mahalle » rosario to vampire » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » yasli kurt menajer » onu begenen tek bir kiz bile gormemis erkek » eski bir dostun beyaz sac sana yakismis dedigi an » atesini yolla bana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games