tip fakultesi sozel puanla ogrenci alsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 372 puanla uludag universitesi ni yazan ogrenci
  2. uludag egitim fakultesi ogrenci isleri
  3. sozel
  4. sozel mazosizm
  5. sozel zeka
  6. sozel olmayan iletisim
  7. dilsel sozel zeka
  8. sozel dilsel zeka
  9. takdiri bir puanla kacirmak
  10. 1 puanla birakan hoca

© 2008 - uludağ sözlük

tip fakultesi sozel puanla ogrenci alsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tip fakultesi sozel puanla ogrenci alsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tip fakultesi sozel puanla ogrenci alsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» la vie populaire » cilgin bir hayat yasamak » osuruk » serkan balci » selpak marka kagit mendil » paris » welcome to the machine » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » doldur bosalt » pagan fears » cin halk cumhuriyeti » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » mavi seker » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » sapkin bir beynin lobundan akanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 nobel fizik odulu » sefa sirmen » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » hayrunnisa gul » ceza muhakemesi kanunu » kaside i moderator » 7 milyon euro » yaran basliklar » tatar colu » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » galatasaray a on libero adaylari » sentrozom » sen asksin » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi