timoty 

kapat
  1. 7 yıldır kullandığım güzel nickim.
    #866046 (Timoty, 16.11.2006 11:36)
  2. zamanında turkan soray, sener sen'in başrolleriyle yayınlanan ikinci bahar'daki balet, çiçek cocuk, bulaşıkçının adı! *
    #999307 (little girl in bloom, 15.12.2006 02:35 ~ 02:38)
  3. üçüncü nesil silik yazar. sebebi uludag modern de görülebilir. halka açıktır. şaka lan açık değildir.
    #2076907 (rectoa, 05.08.2007 23:13 ~ 23:14)

© 2008 - uludağ sözlük

timoty başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. timoty ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu timoty nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trablus » bir polemikten cikip otekine girmek » can gidiyor » ug » toshiba » konusmayi sokmek » spam sozluk yazarlari » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » imam hatip lisesi » konusmayan adam » mr big » hayri hicler » negatif » tasarruflu ampul » sozlukteki koylu dusmanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » yeyismek » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » dalinle masturbasyon yapmak » alpine dachsbracke » sozluk yancilari » sakaeli kaya mezarlari » google 2001 » antropometri pergeli » koylulerdeki ezik durus » bir top toplayici olarak arda turan » var misin yok musun tony » mavi seker » takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » yabanci dil bilmek