times meydani 

kapat
  1. new york ta bulunan dünyaca ünlü meydan. aynı zamanda tezgahlarda pakistanlı ve hintli satıcılar kebap satarlar * * birde çok fazla hediyelik eşya dükkanı vardır
    #154626 (city walk, 07.04.2006 01:08)
  2. mtv stüdyosu vardır ve altında mtv ile ilgili hediyelik eşyalar t-shirtler satılır. ama tezgahtarlar cooldur size pek fazla yardımcı olmazlar. *
    #223503 (city walk, 09.05.2006 10:15)
  3. genelde turist yeri olarak göze çarpar birçok klipte ve filmde times square'i görebilirsiniz.new york deyince akla gelen 3-4 önemli mekandan biridir.hatta oraya 100-200 m uzakta köşede bir türk büfesi görüp döner yemiştim,mutlu olmuştum.
    #512714 (niketre, 08.08.2006 13:22)
  4. Orda Virgin diye mi ne bir mağaza varmış,oraya gitmemi sağlayacak kişiye büyük kıyak yaparım.
    #1239124 (RvD, 31.01.2007 19:48)
  5. toys r us, m m s world ,hard rock cafe ve the mtv store gibi beni benden alan mekanlara ev sahipliği yapan cadde ve sokaklar topluluğu. sanırım burda dükkan sahibi olmanın ilk ko$ulu ı$ıldak olmak, parlamaktır. insanı aptala çevirir hebelek hübelek bakmaya çalışırken defalarca gördüğünüz yerlere.
    tüm trenlere bağlayan metro vardır.
    (bkz: oha falan olmak)
    #1627107 (sylviaplathh, 10.05.2007 06:21 ~ 06:22)
  6. theater district de yer alan times square adini meshur reklam panolarinin arka yuzundeki times gazetesinin o zamanlarda kullanilan binasindan almistir ve gazete'nin binasi artik o meydanda degildir. her yil new yorklu'lar buraya gelip yeni yili bu meydanda kutlarlar. bu meydanin kanimca en buyuk ozelligi ise tum meydan boyunca gormus oldugunuz dev reklam panolarinin dunyanin en pahali reklamlari olmasidir ve new york belediyesine reklam gelirlerinden en cok gelir elde eden belediye unavanini kazandirmislardir. bircok unlu magaza, cafe ve restorant'a ev sahipligi yapan meydanda mtv'nin studyolarida bulunmaktadir ve bu meydandan trl isimli program canli olarak yayinlanmaktadir. kisacasi dunyanin en gozde meydanidir.
    #1731715 (justuur, 06.06.2007 04:41)
  7. bugun ufak bir bomba vakasi yasamis downtown manhattanda dunyaca meshur yer. sansa yaralanan kimse olmamistir.
    #3105344 (optimus prime, 07.03.2008 09:13 ~ 09:14)
  8. 30 saatlik bir uçuşun sonunda oraya vardığımda, kalabalıktan dolayı bütün dünyanın oraya toplandığını düşündüğüm, gökdelenlerin büyüklüğünden gündüz 40 derecede bile sokaklarının güneş alamadığı çok fazla kalındığında insanı bunalıma sürükleyebilecek kapasiteye sahip yerdir.
    #3105430 (sinek, 07.03.2008 09:57)
  9. böyle kocaman kocaman televizyonlarda reklamların ve haberlerin döndüğü, dünya'nın dört bir yanından gelen farklı ırklardaki insanları birleştiren uzunca bir caddedir.

gitmesek de görmesek de canlı canlı izlemek için bu meydanı http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/
    #4264342 (aytug, 22.11.2008 12:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

times meydani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. times meydani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu times meydani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about times meydani. Copyrights of the articles are belong to their authors.