time zone 

kapat
  1. ing; zaman dilimi.

tamam tanimi yaptim, artik ispitci arkadaslar "bu ne yav entryimi allasen sil gitsin amua goyim" diyemezler. benim kafami karistiran olay ise su; bati amerika ile avustralya arasinda bulunan bir adada saat farki sadece 1. ama arada gun farki var, yani bu memleketin adamlari hic mi gecelik repo ya da ne bileyim borsa haberlerini onceden duyup ama o an yarin aslinda kendileri icin bugun olan kagitlar icin oynamazlar. yani ya ben ickiyi fazla kacirdim ya da google earth`un amina koyayim.
    #3403204 (schreiberbeden, 16.05.2008 03:39)

© 2008 - uludağ sözlük

time zone başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. time zone ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu time zone nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri ya kizginim » bush un musluman olabilme ihtimali » basladim yurumeye » karmanin sifir olmasi » uludag insaat » fringe » sozluk yazarlarinin itiraflari » pratik nedenler » pelin batu » hasan karakaya » tahayyul etmek » tasarruflu ampul » beni sorma iyiyim » ipsiz recep » akp liysen akp li gibi konus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lager » orhan ak » daouda jabi » rolans » coco loco » adana da starbucks olmamasi » cool tequila » dshk » soza » desperados » medyum » cin halk cumhuriyeti » antwerp » kufretmek » persembenin gelisi