time out of mind 

kapat
  1. 1 ocak 1975 çıkışlı blood on the tracks'ten bu yana belki de en kalıcı ve çarpıcı, müzikal kalitesi yüksek seviyelerde yönetilen bob dylan albümü. dylan'ın 36. sanat yılında* çıkardığı, ancak bireysel diskografisinin ilk beşine elini kolunu sallayarak girebilme potansiyeline sahip olan albüm. bunun da ilk ve en önemli sebebi yine bob dylan'dır, 45 yıldan beri,* tekrar ve tekrardan yazdığı o muhteşem sözlerdir:

"when you think that you lost everything
    you find out you can always lose a little more" *

"behind every beautiful thing there s been some kind of pain"

"i m beginning to hear voices and there s no one around"

"I spoke like a child; you destroyed me with a smile
    while i was sleeping."

"some things last longer than you think they will
    there are some kind of things you can never kill"

"Yesterday everything was going too fast
    Today, it s moving too slow
    i got no place left to turn
    i got nothing left to burn
    Don't know if I saw you, if i would kiss you or kill you"

"You took a part of me that I really miss
    i keep asking myself how long it can go on like this
    you told yourself a lie; that's all right mama, i told myself one too"

"I'm thinking about that girl who won t be back no more
    I don't know what I'm gonna do
    i was all right til i fell in love with you"

"The winds of change are blowing wild and free
    you ain t seen nothing like me yet"
    #728044 (louis cyphre, 12.10.2006 16:31 ~ 13.10.2006 16:07)
  2. akıllara zarar bir bob dylan albümüdür. eyvallah demek için bütün kaygılara.

şarkı listesi beyanındadır:

1. Love Sick
    2. Dirt Road Blues
    3. Standing In The Doorway
    4. Million Miles
    5. Tryin' To Get To Heaven
    6. Til I Fell In Love With You
    7. Not Dark Yet
    8. Cold Irons Bound
    9. Make You Feel My Love
    10. Can't Wait
    11. Highlands
    #3807753 (oyuncakdunya, 12.08.2008 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

time out of mind başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. time out of mind ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu time out of mind nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » bir derdim var yasanmisliklari » fethullah gulen » ulu chat » duygudurum » cnn de pkk propagandasi » ben bilmem keyfim bilir » arbalet » kenan dogulu » the beatles brotherhood » amelie nothomb » no tanri no cry » enderun sevgiler » afuv » dendrophilia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » binnur kaya » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » enes » kara hilal » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » senin olmaya geldim » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » hursit tolon » gozyasi » bu baglamda » yigit ozgur esprileri » grand theft auto iv » bilkent universitesi » gozu iste eli oynasta olmak » stop hammertime