timam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. timamsa timam de timam mi
  2. timam mi

© 2008 - uludağ sözlük

timam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. timam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu timam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » hic » cep telefonlarimizi sessize alalim » araba killanan erkege oral seks yapmak » yusuf simsek » osman pamukoglu » sir isaac » bir polemikten cikip otekine girmek » casio f91w » yazarlarin aslinda demek istedikleri » bosver » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray » edit yapmamis yazar » ankaragucluler saraba dustuler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » suyuk » daouda jabi » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » kesmir » aksiran teyzeli corega reklami » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » zehir » sozluk yazarlarinin itiraflari » bir garip rap » ben hep kendime cikan bir yokustum » vennus » titanik misali » hilmi ozkok » piti