timam mi 

kapat
  1. (bkz: tamam mı)
    (pisikedi, 30.04.2008 19:25)
  2. (bkz: tımamsa tımam de tımam mı)
    (nedir yani, 30.04.2008 19:27)
  3. ağız alışkanlığı olarak günlük hayatta da söylenen hoş laf.
    (karin, 08.05.2008 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eski bir hatirayla karsilasmak » bi hukm ul kanun » ay niye zahmet ettiniz » josef k » agnostik » 2008 yilinda hala mailleri forwardlayan bunye » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » bayilirim » sigara icene afiyet olsun demek » itiraf com » ediz hun » turan dursun » vladimir vladimirovic mayakovski » diyarbakir surlari » josh holloway gelsin diye magnum yiyen kiz » sinavlarda grup yapilmasi » green card » alismak sevmekten zor » ben hic asik olmadim » ciss mesaj hani » amme intizami » bismillah » josh holloway li magnum reklami » seni simit saraylarinda doyuracagim » servet cetin » 22 haziran 2008 dark tranquillity istanbul konseri » 13 mayis 2008 youtube a erisimin acilmasi » entry girerken olmek » misir gevregi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa